Xhaferi në Click Plus: Lufta me mediat është luftë e humbur, jo çdoherë partive duhet t’ju pëlqejë ajo që del në media (VIDEO)


Arianit Xhaferi mbrëmë në Click Plus tha se lufta me mediat duhet të jenë të lira dhe kushdo që merret me mediat luftën e ka të humbur.

-Kushdo që merret, kushdo që i hap front , kushdo që i hap luftë mediave e ka luftë të humbur. Unë po e them nga pozita e udhëheqësit të jë organizate joqeveritare ku bëjmë shumë sukses të veçantë për komunikimin me mediat. Jo cdo herë mund të na pëlqeje diçka që thuhet por ne bëjmë shumë kujdes ndaj asaj që thuhet,- deklaroi Xhaferi në Click Plus./TV21

Baby Boo