Vulin provokon Kadri Veselin: ‘Po të presim në Nish”

Cigani Aleksandar Vulin, tha sot se në qoftë se Kadri Veseli është aq i etur për të ardhur në Nish, do të lejojë të vijë sa herë që ai dëshiron, por do të takohet me objektin e burgut në Nish.

Për këtë deklarim thotë se Vulin iu përgjigj deklaratës së Kadri Veselija se Nishi i takon historikisht Kosovës dhe se do ta çlirojmë atë.

“Para se të dërgoni fëmijën e dikujt për të humbur kokën, ai së pari duhet të përballen me drejtësinë dhe krimeve të kryera dhe kjo është e vetmja mënyrë që ai do të shihte Nishin – me pranga, në një makinë të policisë, para gjyqtarit hetues dhe mjedise të përshtatshme të ndalimit”, tha Vulin

Ai shtoi se UÇK-ja nuk arritën madje as në Nish, madje edhe në kohën kur forcat e NATO-s qëndruan prapa tyre.

Vulin është një nga radikalët më të mëdhenj maxhupo-serb që urren shqiptarët skajshmerishtë.

Baby Boo