Vuçiqi dhe gruaja e Oliver Ivanoviqit merren vesh që ta “rrisin e pastrojnë” Listën ‘Srpska

Në një takim që është mbajtur ditët e fundi në Beograd në mes të Presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiqit, kryeministres serbe, Ana Bërnabiq dhe bashkëshortes së Oliver Ivanoviqit të ndjerë, Milenës është arritur marrëveshja që subjekti politik i të ndjerit Oliver Ivanoviq SDP të shkrihet në Listën Srpska, e cila edhe ashtu udhëhiqet de facto nga Vuçiqi.

Milena do të jetë kryetare e SDP-së dhe njëkohësisht, siç është bërë e ditur para pak ditësh edhe do të punësohet në kabinetin e kryeministres serbe, Bërnabiq.

Baby Boo

Sipas burimeve që kp ka siguruar nga takimi, pretendohet që Lista Srpska “të pastrohet nga disa njerëz problematikë”.

Sipas të gjitha gjasave, kur bëhet fjalë për spastrimin e Listës Srpska është fjala për Milan Radojiçiqin, mbi të cilin rëndojnë shumë akuza, dhe është përmendur edhe për mundësinë e implikimit të vrasjes së vet Ivanoviqit.