Vuçiq: Maqedonia dhe Shqipëria në Samitin e Këshillit Evropian vetëm do të lavdërohen por s’do të marrin asgjë


Kryetari i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, e parashikon Samitin e Këshillit Evropian e cila do të mbahet në fund të qershorit. Në kundërshtim me optimizmin çka e mban qeveria e Maqedonisë për datën e fillimit të bisedimeve me BE, Vuçiq mendon se Maqedonia, si dhe Shqipëria, do të marrin vetëm shuplaka në kraharor, përcjell Telegrafi Maqedoni.

“Në shumë situata të pa parashikuara janë Maqedoni dhe Shqipëria, të cilat siç parashikohet në qershor disi do të lavdërohen “të mos thuhet se është katastrofë dhe se asgjë s’do të marrin” por atyre t’ju lejohet që t’i hapin kapitujt” deklaroi kryetari para gazetarëve në Baku, Azerbejxhan, ku po qëndron për vizitë zyrtare.

Baby Boo