Vr*asja e 8 vjeçarit në Fier, shokon banori: “Klodian Çalamani më ka përdhu*nuar gruan, e liruan”

Kr*imi ma*kabër në Fier ku Klodian Çalamani vr*au dhe groposi vogëlushin 8 vjeçar ishte një ngjarje e paralajmëruar. Banorët e fshatit e përshkruajnë autorin si shumë problematik, i cili më herë ka kryer edhe dënim me bu*rg.

Një prej tyre ka zbuluar një tjetër kr*im të rëndë të 38 vjeçarit. Një banor tha për mediat se Çalamani i ka përdhu*nuar gruan dhe e ka den*oncuar për këtë ngjarje të rëndë, por e kanë liruar.

“Të tëra të këqijat i ka. E kam djalin e mikut tim. Ka qenë problematik, i ka të gjitha moralet e këqija, ku*rvar, hajdut. Siç ka qenë i ati është edhe i biri. E kemi përzënë nga shtëpia, qe kam çuar dhe në polici. Më ka bërë edhe mua një gjest te shtëpia. Donte të përdhu*nonte gruan time, ka ndodhur pasi dola nga bu*rgu edhe vetë. Ai të tëra të këqijat i ka. Nuk thashë unë, më përdhu*noi gruan, çfarë do të bëjë më. Një çupë e kapi me disa veta. Ai është kr*iminel. Ai është kr*iminel, do varur, ligji ti japë firmat e të gjithë fshatit.

https://youtu.be/MEDiJi5y8WA

Bridhte me biçikletën e tij, bën vaki që i ka marrë edhe lekë dhe e ka vr*arë në bahçe. Aq logjikon. Nuk u dënua për gruan time, sepse nuk kishte shumë që kishte dalë. Unë e den*oncova, e rra*hën dhe nuk i bënë gjë. Edhe frikë kemi pasur se ai është njeri i paparë duhet varur me sesbën, mendimi im dhe i tërë fshatit është ky. Mbante edhe thika, hanxharë me vete,” u shpreh ai.
Ngjarja e djeshme ka shokuar opinion publik. Reagimet janë të shumta, ku kërkojnë dënim maksimal për autorin përfshirë edhe atë me vd*ekje.

https://youtu.be/YRJgQsA9cH0

Baby Boo