Ndahet nga jeta ish ush*tari i UÇKsë nga Vica e Tetovës

Është ndarë nga jeta ish us*htari i UÇK-së nga Vica e Tetovës, Selam Sulejmani. Të afërm të të nj*derit dhe shokë nga lu fta në rrjetet sociale kanë shënuar:
U prehsh në paqe Selam!

Baby Boo

Me dh*imbje të madhe pranuam lajmin për vd ekjen e parakohshme të Bashkëlu* ftarit tonë Selam Sulejmani. Ngushëllime familjes e miqve. Varri*mi në ora 12 te var*ezat e qytetit në Tetovë!