VMRO-DPMNE: Tekstet shkollore do t’i shkruajnë grekët


Nxënësit në të ardhmen do të mësojnë histori të shkruar nga shkencëtarë grek edhe atë me fajin e Zoran Zaevit dhe LSDM-së thonë nga VMRO-DPMNE. Sipas tyre, me marrëveshjen për emrin ndalohet përdorimi i diellit maqedonas, toponimet maqedonase duhet të nderohen me ato greke, ndërsa gjithashtu duhet të bëhet edhe revidimi i librave.