Vlora Dumoshi në përkrahje të Adriana Matoshit, për lidhjen me futbollistin afrikan

Gjatë ditës së sotme (e shtunë) në faqet rozë është përfolur me të madhe lidhje e aktores Adriana Matoshit me futbollistin 21 vjeçar.
Aktorja ka marrë një numër të madh të komenteve raciste, komentues të cilët ngjallnin urrejtje ndaj saj.
Sidoqoftë kësaj, figura të ndryshme shqiptare I kanë dalë në përkrahje asaj, duke e mbështetur për romancën që ka filluar.

Baby Boo

Njëra prej tyre është edhe ministrja e MKRS, Vlora Dumoshi, ku në një postim në rrjetin social Facebook i doli në krah Adrianës.
“Jeta di të sfidojë në një mijë mënyrë, por çdo rënie është ngritje. Secili/secila ka të drejtë të zgjedhë si dhe me kënd të kalojë jetën. Kokën lart për të gjithë ata që zgjedhin lumturinë dhe e ndjekin rrugën e zemrës”, ka shkruar ajo.

https://www.facebook.com/vlora.dumoshi/posts/10157961321579075