Vjenë: Su*lmuesit dorëzohen me duart lart para policisë (VIDEO)

Në bazë të disa pamjeve të postuara në Twitter nga përdoruesit e këtij rrjeti social shihet se si sul*muesit janë dorëzuar para policisë në Vjenë duke mbajtur duart lart.

Baby Boo

Deri në këto momente raportohet për shtatë persona të vde*kur nga su*lmi që është cilësuar terr*orist.

Qytetarëve të Vjenës i është bërë apel që të qëndrojnë brenda shtëpive të tyre dhe t’i shmangin vendet publike.