Lokja shqiptare 93-vjeç, shërohet nga koronavirusi në Amerikë

Ish presidenti i Feronikelit, Avdi Krasniqi që tani jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ka njoftuar se nëna e tij Elfija 93 vjeç është shëruar nga koronavirusi.

Sipas Krasniqit, ajo është e përkushtuar pas atdheut dhe çdo ditë lexon lajmet se çfarë ndodhë në Kosovë.

“Nana Elfije  e kaloji korona virusin pa pas nevojë për për ndihmen e mjekut, tani eshte 93 vjeqare , ajo po i ndegjon lajmet në kosovë , në iphon 12 pro max , ajo e ka në qef muziken popullore .!!!” ka shkruar Krasniqi në Facebook.

Baby Boo