Vjen në jetë foshnja e parë në One Hospital, është vajzë!


Sapo ka startuar me punë reparti i gjinekologjisë në One Hospital dhe menjëherë sot ka ardhur në jetë edhe foshnja e parë.

Rreth orës 11 Prim. Dr. Mendu Jegeni kreu me sukses lindjen e parë me prerje cezariane në One Hospital! Gjithaçka shkoj sipas planit dhe foshnja erdhi në jetë e shëndetshme edhe atë me një peshë prej 4kg!

Ekpi i One Hospital 24 orë në shërbim të pacientëve!