Vjehërr e re hynë në sherr shkak emri i nipit


Zgjedhja e emrit të një fëmije të porsalindur nuk është kurrë e lehtë. Ndonjëherë njëri nga dy prindërit ka një emër për të propozuar që është pak më origjinal dhe nuk është në shijen e tjetrit.

Ky ishte rasti për këtë nënë, e cila pasi ka zgjedhur një emër të parë jo shumë të zakonshëm për djalin e saj, është e kastruar dhe ngacmuar nga vjehrra e saj. Zbuloni tregimin e kësaj historie që u transmetua nga kolegët tanë nga gazeta britanike.

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e emrit të parë të fëmijës tuaj, mund ta gjeni veten të humbur në mënyrë të ligjshme. Numri i opsioneve është i pallogaritshëm, kështu që është më mirë të përgatiteni për të edhe përpara lindjes së fëmijës. Për këtë nënë , asnjëherë nuk kishte dyshime: Familja e saj ka respektuar prej kohësh një traditë në lidhje me trashëgimtarët meshkuj dhe në mendjen e saj, djali i saj nuk do t’i shpëtojë rregullit. Sidoqoftë, familja e bukur nuk mund ta sillte veten për ta bërë këtë edhe nëse do të nënkuptonte ngacmimin e nënës së re për të ndryshuar emrin e saj të parë.Një emër jo shumë i zakonshëm

Ishte gushti tani që gëzojnë prindër mësuan sek.sin e foshnjës se ardhshme: Një djalë! Kjo nënë dhe burri i saj nuk mund ta fshehin gëzimin. Pas eksitimit për më parë, arritjes së parave, ju dëshironi të bëni gati, blini rroba, pikturoni dhe dëshironi të zgjidhni më mirë.

Pasi vjehrra mori vesh emrin ajo u zemerua, Gaylord në gjuhën e Shekspirit mund të përkthehet si “zot i homoseksualëve”.Ne te gjithe e dime se emri ka shume rendesi dhe e shoqeron njeriun gjithe jeten.

Per nenen e foshnjes ky emer ishte teresisht i pranueshem. Babai i ardhshëm, nga ana e tij, besoi në një shaka të keqe në fillim, por shpejt e kuptoi të kundërtën, ai pastaj menjëherë u bashkua me familjen e tij, duke refuzuar një emër të tillë për djalin e tij.

Baby Boo