Vjedhje e rëndë në Gostivar


Më datë 19 maj, në periudhën prej ora 18.00 deri 01.45 minuta pasë mesnate, deri më tani persona të panjohur kanë kryer vjedhje të rëndë, në shtëpinë e 51-vjeçarit S.B. nga Gostivari me lokacion në rrugën e ‘Balindolli’ në Gostivarë. Pasi kanë thyer xhamin e dritares në katin përdhesë, kanë hyrë brenda ku kanë këkuar nëpër shtëpi, nga dy vende edhe atë në kuzhinë dhe në dhomën e fjetjes, kanë vjedhur gjithsej para me vlerë prej 1 miljon e 200 mijë denarë.

Janë kryer hetimet, dhe po punohet në zbardhjen e plotë të rastit dhe zbulimin e kryersve të veprës

Baby Boo