Vjedhje e planifikuar, punëtorja në një bastore në Shkup vjedh 196.000 den

Një hajn dhe një e punësuar në bastore kanë planifikuar një vjedhje të armatosur në bastore ku kanë vjedhur 196.000 den me qëllim që ta kthejnë borxhin që e kanë pasur gjatë pagesave fiktive të basteve.

Vetëm disa ditë pas vjedhjes, hetimi i policisë e ka zbuluar lojën dhe i ka arrestuar hajnin dhe të punësuarën.

Bëhet fjalë për A.Xh.(30) dhe e punësuara në bastore J.B.(22) nga Shkupi./Almakos

Baby Boo