Vizbegu pas shumë dekadash pritje, po bëhet me shkollë fillore!

Brenda 18 muajve do të zgjidhet problemi i nxënësve të Vizbegut që të kenë një shkollë në lagjen e tyre. Një premtim i kahmotshëm që nga viti 2014 sot u zgjodh me hudhjen e gurthemelit.

Në ceremoninë e sotshme morën pjesë Zv. Kryeministri i parë Artan Grubi,ministrja e Arsimit Milla Carovska dhe kryetari i Komunës së Butelit Darko Kostovski ish kryetari i komunës dhe shumë banorë të vendit.

Shkolla fillore do të kapë permasa prej 4000 metra katrorë dhe do tubon rreth 500 nxënës me 17 paralele.

Siç premtuan ato brenda 18 muajve duhet te kompletohet ndërtimimi i shkollës dhe nxënësit të fillojnë me mësim.

Baby Boo