Klaster – Termini im, drejtori pozitiv me koronavirus


Drejtori i Drejtorisë së Shëndetit Elektronik ‘Termini Im’ ,Refik Mustafi ka rezultiar pozitv me virusin korona -shkruan Fokus . Ai dhe 5 kolegë të tij do të jenë për 14 në vetëizolim.

Kontakteve të Mustafit të premten i është bërë anketë epidemilologjike , që don të thotë se është paraqitur edhe klaster- ‘Termini im’ në Ministrtinë e shëndetësisë.

Mustafi , në postin e drejtorit të Shëndetit Elektronik ‘Termini Im’ erdhi para një viti , pasi qeveria mori me shumë vendime për shkarkimin dhe emërimin e drejtorëve të rinj.