Visar Ademi: Dilni njerëz na shpëtoni mos lejoni të jetojmë në korrupsion


Analisti dhe ekonomisti i mirënjohur Visar Ademi ka shkruar në rrjetin e tij Facebook se kjo ditë është e rëndësishme për të ndal praktikat e keqmenaxhimit të kastës politike.

Ja teksti i plotë:

Perfitimet oportune nga suksesi i Referendumit eshte me i madh se 100 Den, karta e telefonit dhe vaji qe merni zakonisht per zgjedhje parlamentare..dilni o njerez mos na lini te jetojme me kete klase politike, korrupcion dhe krize institucionale.

Mos thoni pastaj se nuk Ju kam thene!!

Baby Boo