Në ditën e vdekjes së babait, Ibrahim Kelmendi e sulmon keq Haradinajn


Ish- anëtari i Lëvizjes Popullore të Kosovës dhe i akuzuar për shumë vrasje në Kosovë nga dëshmitari Shkumbin Mehmetaj, Ibrahim Kelmendi, përmes një postimi në “Facebook”, ka kujtuar takimin me babain e kryeministrit Ramush Haradinaj, Hilmi Haradinaj, i cili ka ndërruar jetë sot.

Baby Boo

Por, edhe në këtë ditë të mërzisë së madhe për familjen Haradinaj, Kelmendi nuk ka hezituar që ta sulmojë Ramush Haradinajn.

Ai kryeministrin aktual e ka quajtur harambash e plëngprishës.

Ky është postimi i plotë nga ish anëtari i LPK-së, Ibrahim Kelmendi:

NDJESË, BACA HILMI!

Baca Hilmi, krejt rastësisht, kur të patëm vizituar unë dhe Vëllai im, Qerimi, u bëmë shkaktarë për një mërzitje Tënde aksidentale. Duke qenë në Odën Tënde, kënaqësinë na e pat prish telefonata rastësore e harambashit Ramush. Kur Ti e njoftove se na kishe mysafirë neve, ai satrap nuk pat ngurruar të të urdhëron, që të mos hapësh në bisedë, duke të gënjyer krejt panevojshëm: “Ibrahimi është spiun i gjermanëve”. Sapo mbylle telefonin ofshane, duke rrëfyer sinqerisht për urdhrin që të pat dhënë plëngprishësi Ramush.
Fatmirësisht nuk hezitove të kritikoje për thash-e-thënat përçarëse mes nesh…

– Të kërkoj ndjesë për atë mërzi !

– Ngushëllime atyre që janë pikëlluar!

– I përjetshëm respekti që ke merituar, Baca Hilmi!