Videoja eksluzive e plaçkitjes në marketin Oaza në Tetovë (Video)


Pesë persona të armatosur, i kanë kërcënuar të punësuarit dhe e kanë marrë fitimin ditor në marketin Oaza në Tetovë…

Kjo është një video nga kamerat e sigurisë që tregon pamjen kur vjedhësit largohen me shpejtësi nga shitorja.

Të gjithë që mund të identifikojnë ndonjërin nga personat në bazë të fizionomisë, ju lutemi që të lajmërojë policinë në numrin 192!

Gjatë një muaji janë plaçkitur tre marketet më të mëdha në Tetovë, fillimisht marketin Kipper, Kam dhe më i fundit marketi Oaza!