VIDEO/ Gjysmë muaj burg për këtë kurajoz të çmendur në timon

Një kamionisti në Mbretërinë e Bashkuar i është dhënë një dënim prej 6 muajsh burg dhe një ndalim prej 15 muajsh për të drejtuar një automjet, pas një veprimi të frikshëm në Autostradën Staffordshire.

Baby Shop Charli

Përkatësisht, ai hyri në drejtim të gabuar në rrugën hyrëse në autostradë dhe më pas vazhdoi drejt, dhe me një kthesë gjysmërrethore nga drejtimi i kundërt, u fut në trafik duke rrezikuar për një aksident që do kishte pasoja fatale nëse ndodhte.

“Shoferit i është dhënë një dënim me burg gjashtë muaj dhe është ndaluar të drejtojë automjetin për 15 muaj. Për fat të mirë, askush nuk u lëndua në këtë ngarje të pamatur”, tha policia në mediat sociale.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors