Video/ Çfarë ndodh në Turqi kur burri rreh gruan në mes të rrugës


Një skenë e tmerrshme ka ndodhur në një prej qyteteve të Turqisë, ku një burrë dhunonte ish-gruan e tij në mes të rrugës.

Pamjet tregojnë momentin kur burri godisti pa pushim gruan deri sa ajo u ul në toka. Gruaja bërtiste pa pushim dhe kërkonte ndihmë.

Në këtë moment, i vjen në ndihmë një kalimtar, i cili godet me kokë burrin dhunues, duke e shtrirë përtokë. Aty u afruan edhe disa persona të tjerë, të cilët i ofruan ndihmë gruas së dhunuar.