Video / “Bëj dermane si për burrin dhe për gruan …”, gruaja shkodrane që të ysht dhe të lë me barrë


Fiks Fare denoncon një grua nga qyteti i Shkodrës e cila ysht dhe shtinë fall, madje të ndihmon edhe për të ngelur shtatzënë. Gruaja e quajtur Lali, kundrejt pagesës të cilën nuk e merrte për vete, por për 5 hoxhallarët me të cilët ajo punonte. Këta të fundit vinin nga Meka, Turqia, por që jetojnë në Ulqin dhe Lalin e kishin punëtore të tyren. Për të marr pagesën për yshtjen që bënte duhet të fliste patjetër me hoxhallarët , siç shprehet dhe ajo vetë. Ndiqni videon e plotë!