Vetëm në Shqipëri: Kryebashkiaku fiton lotarinë amerikane!

Ka aq pak shpresë në këtë vend, sa për llotarinë amerikane nuk po aplikojnë vetëm njerëzit e thjeshtë, por edhe drejtues të rendësishëm lokal, përcjell Fakte.

Baby Boo

Njëri prej fituesve të këtij viti është edhe kryebashkiaku i Pogradecit, Eduart Kapri.

Kaprit i mbaron mandati viti tjetër dhe duket se ky është një ogur i mirë për të jetë të re në SHBA, por ky fakt është mjaft tronditës për situatën që është krijuar në Shqipëri, ku gjithkush kërkon të largohet./Pamfleti