Vetëm 6 vite burg për Boban Iliçin


Gjykatësja sapo ka shqiputar dënimin për Boban Iliqin, vrasësin e Almir Aliut katërvjeçar nga Kumanova, raporton reporteri i Gazetës Lajm nga Kumanova.

Gjykatësja ka shqiptuar edhe dënim për familjarët e Almirit.

Babai i tij, Sedat Aliu është dënuar me 9 muaj burg, kurse Abdulla Aliu dhe Sami Demiri me nga 6 muaj.

Baby Boo