Filipçe: Procesi i vaksinimit po rrjedhë normalisht, janë vaksinuar afro 35 mijë qytetarë

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe edhe sot monitoroi qendrën e vaksinimit në A1 Arena në Shkup, me çrastë njoftoi se vaksinimi në vend po rrjedh normalisht, pa pengesa dhe se deri tani në gjithë vendin janë vaksinuar afro 35 mijë qytetarë.

Baby Boo