Vendosja e filtrave në fabrikën “Jugohrom”, Eco Guerillas i ofrohet rryshfet


Vendosja e filtrave në fabrikën “Jugohrom” në vazhdimësi ka hasur në kritika nga shoqata ekologjike “Eco Guerilla”, e cila së fundmi, sipas pjesëtarit të saj, Arianit Xhaferi, është tentuar që të heshtet duke u kërcënuar dhe duke iu ofruar rryshfet, njofton Portalb.mk.

Siç tha pjesëtari tjetër i kësaj shoqate, Ngadhnjim Mehmeti, fakti që as gazetarët nuk lejohen të hynë në hapësirat e kësaj fabrike, rrit dyshimet, se vendosja e filtrave duke mos qenë transparente, nuk është cilësore.

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë: