Vëllezërit Haradinaj reklamojnë trupin e palestruar

Ramush Haradinaj bashkë me vëllain e tij Dautin e kanë kaluar në pishinë.

Baby Boo

Kryeministri dhe deputeti po e kalojnë mirë këtë ditë të nxehtë duke u freskuar në njërën prej pishinave ne kryeqytet.

Sigurisht se prezenca e tyre në një ambient publik nuk ka kaluar pa marrë vëmendjen e duhur aq më tëpër kur ata janë parë vetëm me rroba plazhi, shkruan Magazina.

Gazetari Fatos Dili ka publikuar në facebook foton “me kryeminstrin dhe gjeneralin”. E vecanta e saj është se në foto vërehen muskujt e Ramushit të cilët po i mban në formë përkundër angazhimeve në politikë.


Restorant Lumare