Vd*es një punëtor gjatë kryerjes së punëve ndërtimore në Gazi Babë


Një punëtor ka vd*ekur, pasi që është rrëz*uar gjatë kryerjes së punëve ndërtimore në rajonin e Gazi Babës.
“Më 23 shtator të vitit 2021 në ora 16:39 në SPB Shkup nga Ndihma e shpejtë është den*oncuar se gjatë kryerjes së punëve ndërtimore në një ndërtesë në rajonin e Komunës së Gazi Babës, është rrë*zuar punëtori M.C. (55) nga Shkupi, i cili ka vd*ekur në vendngjarje. Është kryer ekspertizë nga një ekip i SPB Shkup dhe inspektor i Inspektoratit Shtetëror të Punës, ndërsa me urdhër të Prokurorit publik është dorëzuar në Institutin për mjekësi gjyqësore për autopsi”, informuan nga Ministria e Punëve të Brendshme.