Vdes Jetoni tek firma e Bogovinës lë pas vetes 4 jetima! Kërkohet ndihmë

Para 5 ditësh në vendin e punës humb jetën Jeton Sulejmani nga Tetova, pasi pllakat e betonit i bijen në kokë dhe vdes në vendngjarje. Pas vetes la bashkëshorten Shpenzije Sulejmanin me 4 fëmijë jetima dhe në kushte të rënda ekonomike, pa shtëpi dhe pa asnjë të ardhur. Të gjithë fëmijët janë të vegjël dhe kanë nevojë për ndihmën tonë.

Baby Boo

Kontaktoni hoxhën e fshatit Bogovinë, Akik Misimi në numrin +38970 329 517 ose përmes gofundme.
https://www.gofundme.com/f/jetoni-vdes-n-pun-len-4-jetima-pas?utm_medium=email&utm_source=product&utm_campaign=p_email%2B2300-co-team-welcome