Vd*es ish-ushtari i UÇK-së

Ka ndërruar jetë Florim Murati ish-ushtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Lajmi është bërë i ditur nga ish-komandanti i UÇK-së në Zonën e Llapit Rrustem Mustafa.

Ai ka ngushëlluar familjen Murati miqtë shokët dhe gjithë bashkëlu*ftëtarët e tyre.
Shkrimi i plotë nga Rrustem Mustafa:

Lajmi për vd*ekjen e hershme te bashkëlu*ftëtarit të UÇK-së Florim Murati i dhimbshëm!
Ngushëllimet e mia për familjen Murati miqve shokëve dhe gjithë bashkëlu*ftëtareve.
Nderime!

Baby Boo