Varroset i ndjeri Bekim Aliu, në fshatin e tij të lindjes Jellovjan të Tetovës

36-vjeçari Bekim Aliu sot është varrosur në fshatin e tij të lindjes Jellovjan të Tetovës. Ai dyshohet se u qëllua dhe u dogj nga polici 24-vjeçar E.T dy ditë më parë në fshatin Belovodoca të Prilepit.

Fqinjët dhe të afërmit e tij janë të revoltuar nga fakti se vrasësi është një polic i cili, në vend që të mbronte qytetarët, arriti që ti’a marrë jetën Bekim Aliut.Pa Censurë

Baby Boo