Valon Bela: “Këtë fushatë kretiviteti i takon Lëvizjes Besa”


Valon Bela komenton kreativitetin e këtyre zgjedhjeve dhe thotë se kreativiteti i këtyre zgjedhjeve i takon Lëvizjes BESA.

Valon Bela:
Veç diçka duhet të pranojmë;
KREATIVITETI i këtyre zgjedhjeve i takon Lëvizjes BESA.
👏👏👏