Vajzës së Ledrit dhe Sarës i këndon ninullë këngëtarja e famshme

Këngëtarja e famshme Dhurata Dora i ka kënduar ninullë vajzës së Ledrit dhe Sarës për ta vënë në gjumë.
Poem Blu është emri me të cilin Ledri e Sara e kanë pagëzuar vajzën e tyre.

Baby Boo

Pas lindjes së vajzës, Sarën e gjejmë shumë aktive me postime në rrjete sociale.
Sot, ajo ka postuar një foto ku tregon se shoqet e saj i kanë kënduar vajzës së saj për të fjetur.