Vajza e Jakup Krasniqit publikon foton e babait: Të adhuroj buzëqeshjen dhe kravaten me shqiponja që e mban me krenari


Vajza e Jakup Krasniqit, Gresa Krasniqi ka publikuar një fotografi të babait të saj nga seanca në Hagë.

Gresa uron që krerët e UÇK-së të dalin faqebardhë.

Shkrimi i plotë:

Të adhuroj buzëqeshjen dhe kravaten me shqiponja që me aq krenari i mban gjithmonë.

Jetofsh gjatë, dashnia ime.

Dalshi faqebardhë Çlirimtarë e bashkë me ju faqebardhë dalt dhe lufta e lavdishme e UÇK-se!