Ushtari vritet në Afganistan – dy ditë pas funeralit, gruaja hap kompjuterin e tij dhe gjen një letër

Kjo histori ende më jep dridhura dhe që nga vdekja e tij, ushtari trim ka qenë i nderuar për mënyrën se si ai jetoi jetën e tij. Një shembull i mahnitshëm për këtë është ajo që ai la për gruan dhe vajzën e tij në rast të vdekjes së tij.

Emma nuk kishte asnjë ide; dy ditë pas funeralit të Toddit, ajo hapi laptopin e tij dhe pa diçka në tavolinën e punës.

Kur Emma, ​​nga Hampton, Virxhinia, mësoi lajmin se burri i saj kishte vdekur në një shpërthim në Afganistan, jeta e saj kishte ndryshuar dhe për të ishte tashmë shumë e vështirë për të rritur vajzën e saj të vogël, dhe sigurisht e ksihte të vështirë ti thoshte lamtumirë ti thoshte burrit të saj, transmeton lajmi.net.

Trupi i oficerit të zbukuruar u dërgua në shtëpi ku u mbajt një shërbim përkujtimor, në mënyrë që miqtë dhe familja të mund të paguajnë respektin e tyre dhe në vend të luleve u kërkua të japin një kontribut për Fondin e Ndihmës për Fëmijët e Ushtarëve të Rënë.

Dy ditë pasi ajo vuri burrin e saj të dashur për të pushuar Emma hapi laptopin që kishte pasur në Afganistan dhe nuk mund të besonte atë që pa.

Kishte dy dokumente në tavolinën e punës, njëri i quajtur ‘E dashur Emma’, tjetri i shënuar ‘E dashur Kiley’.

Todd kishte shkruar dy letra lamtumire në rast të vdekjes së tij dhe çfarë letrash mahnitëse dhe frymëzuese ishin.

E dashur Emma:

E pra, nëse po e lexoni këtë, mendoj se nuk e kam arritur të vijë i gjallë në shtëpi dhe për këtë arsye nuk isha në gjendje të ju kujtoj përsëri se sa ju dua.

Unë të dua shumë dhe gjithmonë do të të dua. Megjithëse nuk mund të jem këtu tani, ngushëllohuni në faktin që po ju shikoj tani.

Unë nuk jam larguar dhe unë gjithmonë do të jem me ju. E di që kjo kohë duhet të jetë e vështirë për ju, por gjithashtu e di se sa të fortë jeni.

Kurrë mos harroni se Perëndia e dinte se çfarë ishte më e mira për ne para se të ishim lindur. Kjo ndodhi për një arsye. Megjithëse nuk mund ta besosh tani, do të vish një ditë.

Dua që ju të dini sa e rëndësishme është për mua. Unë nuk mund të kërkoj një grua më të dashur dhe më të bukur. Kujtimet që i kemi ndarë gjatë viteve të fundit kanë qenë më të mirat e jetës sime. Megjithëse mund të duket sikur jeta ime është shkurtuar, kam jetuar një jetë që shumica mund të ëndërrojë. U martova me gruan perfekte. Kam një vajzë të bukur që më ka mahnitur çdo ditë.

Unë nuk mund të kërkoj asgjë më shumë. Nëse ndiheni të trishtuar, mendoni përsëri për kujtimet që kemi ndarë. Shikoni vajzën tonë dhe sa bukur është ajo.

Ji i fortë për të. Kujtojeni për babanë e saj dhe tregoni asaj se e kam dashur më shumë se çdo gjë tjetër në botë. Lindja e saj ishte dita më e mirë e jetës sime dhe ajo ishte gjëja më e mirë që më ka ndodhur ndonjëherë. Buzëqeshja e saj dhe të qeshurit përfaqësojnë gjithçka që është e mirë dhe e bukur në këtë botë.

Tregojeni atë që Babai është në qiell tani dhe do ta mbrojë atë dhe do ta mbrojë atë çdo minutë të çdo dite. Të dua Emma. Por kurrë mos kini frikë të bëni atë që duhet të bëni për të qenë të lumtur. Është kaq e rëndësishme që ju të vazhdoni të gjeni lumturi në jetën tuaj. Megjithëse ju mund të mendoni se kjo është e pamundur tani, keni besim.

Shumë kohë më të mira po vijnë. Ju dhe Kiley keni një jetë të mrekullueshme para jush dhe unë jam kaq i lumtur që kam ndarë disa prej tyre me ju.

Unë të dua.
Burri juaj i dashur,
Todd

Letra e dytë është nga Todd për vajzën Kiley:

E dashur Kiley, e ëmbëla ime:

Megjithëse ju nuk mund të më mbani mend mua, unë dua që ju të dini se sa shumë babai juaj ju do.

Unë u largova për në Afganistan kur ishe 9 muajsh.

Largimi nga ju ishte gjëja më e vështirë që kisha dashur të bëja.

Ju jeni aq e veçantë për mua – ju jeni me të vërtetë një dhuratë nga Perëndia.

Dita më e mirë e jetës sime ishte dita kur linde.

Sa herë që të kam parë duke buzëqeshur, zemra ime shkrihej.

Ju ishit dashamirësia ime – jeta ime nuk ishte e plotë deri sa u lindët.

Më vjen keq që nuk do të mund të të shoh që të rritesh.

Por mbani mend, babi juaj nuk është zhdukur. Unë jam në qiell tani duke qeshur poshtë për ju çdo ditë.

Ju keni kaq shumë fat që keni një Mami kaq i mrekullueshëm të kujdeset për ju.

Sigurohuni që jeni mirë për të dhe ndihmoje atë sa herë që të mundesh.

Gjithmonë mbani mend të thoni lutjet tuaja gjatë natës dhe të jeni mirënjohës për të gjitha bekimet tuaja të shumta.

Kurrë mos harro se sa e rëndësishme dhe e veçantë je për kaq shumë njerëz.

Ne ju duam aq shumë. Kur të rriteni dhe të filloni shkollën, bëni më të mirën dhe përpiquni të mësoni sa më shumë që mundeni për botën në të cilën jetoni.

Gjithmonë jini mirë dhe kujdeseni për të tjerët dhe do të zbuloni se bota do të jetë e këndshme për ju.

Por kur gjërat nuk shkojnë në rrugën tuaj, mos harroni kurrë se Perëndia e di se çfarë është më e mira për ju dhe gjithçka do të funksionojë në fund.

Ju keni një të ardhme të tillë të ndritshme dhe të bukur përpara jush.

Kënaqu. Shijoje. Dhe mbani mend, babi juaj gjithmonë do të jetë krenar për ju dhe gjithmonë do t’ju dojë.

Ti je dhe do të jesh gjithmonë dashamirës.

Me shumë dashuri,
Babai yt. /Lajmi.net/

Baby Boo