‘Urimi’ më i bukur për Karaxhiçin nga një mysliman i Bosnjës, pasi Haga e dënon me burgim të përjetshëm

Sapo u shpall vendimi për burggim të përjetshëm, në rrjetet sociale kanë shpërthyer komentet, dhe më i bukuri vjen nga një boshnjak mysliman, i cili ka shkruar, “rrofsh 1000 vjet”.

Baby Boo

Mediat serbe kanë shkruar për këtë koment, duke e marr si provokim.
Duhet theksuar se Karaxhiç për shumë vite ishte fshehur në Serbi, pavarësisht se kërkohej me ngulm nga drejtësia ndërkombëtare.

Ai jetonte i maskuar në Beograd si një mjek popullor, me identitet të rrejshëm.

Restorant Lumare