U shua zjarri i fuqishëm në fshatin Leshkë

Sapo perfundoi shuarja e zjarrit të fuqishëm, që kishte kapluar shtëpinë në fshatin Leshkë.

Baby Boo Tinex

Fatmirësia në këtë fatkeqësi është se nuk ka njerëz të lënduar, por, vetëm deme të konsideruesheme materiale.

Njësia e zjarrëfikësve në Tetovë ka intervenuar me katër automjete kundër zjarrit, dhe 12 zjarrfikës shpëtimtarë.

Restorant Lumare