U nisën për pushime në Kosovë, e gjithë familja aksidentohet në Serbi

Një familje nga Fushë Kosova e cila ishte duke udhëtuar për në Kosovë për t’i kaluar pushime verore është aksidentuar sot në kufi me Serbinë konkretisht në Raç.

Baby Boo

Dëshmitarët tregojnë se një person me veturë ua ka zënë rrugën dhe e ka detyruar shoferin nga Kosova të devijon nga rruga kështu duke u aksidentuar ku edhe kanë mbetur të lënduar pesë persona, tre prej tyre fëmijë.

Autoritetet e ndihmës së parë nga Kurshumlia iu kanë ofruar ndihmën e parë, pastaj të lënduar janë bartur në kufi me Kosovën ku me ç’rast ambulanca e Podujevës i ka pranuar të lënduarit.

Llapi.info ka kontaktuar edhe me Qendrën Emergjente të Podujevës, mirëpo të njëjtit kanë thënë se është bërë ndërrimi i punëtorëve dhe nuk kanë informacione.
Siç merr vesh Llapi.info i dyshuari për këtë aksident është ndalur për intervistim në Kurshumli.


Restorant Lumare