U kap me ko*kainë dhe test të fal*sifikuar për Covid-19, arr*estohet i riu nga Kumanova


Ministria e Punëve të Brendshmen njofton se gjatë ditës së djeshme, respektivisht rreth orës 18:45 është privuar nga liria 27-vjeçari O.XH. nga Kumanova. I riu u kap me ko*kainë dhe teste të fal*sifikuara për koronavirus.
“Në vendkalimin kufitar “Tabanoc”, tek i njëjti është gjetur ko*kainë, Gjithashtu është konfirmuar se gjatë kontrollit të pasaportave ka deklaruar teste të fal*sifikuara negative për Covid-19″, shtojnë nga MPB.