Tuna me rrëfim prekës pasi u kthye nga Siria: “Kur ka qenë hera e fundit që jemi ndjerë falenderues për jetën që kemi”

Tuna është kthyer nga Siria, ku udhëtoi si pjesë e organizimit të ‘Forchildrensmile’ për t’i ndihmuar fëmijët që kanë përjetuar luf*tëra.

Baby Boo

Këngëtarja rrëfeu eksperiencën e saj në rrjete sociale duke thënë se nga ajo që ka përjetuar atje dhe pa nga afër, e ka bërë që të ndryshojë.
’Jam një Tuna një tjetër’, thotë ndër të tjerash mesazhi që artistja e shkroi poshtë postimit me shumë fotografi në Instagram.