Trump takohet me Merkel dhe Macron

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump do të takohet sot me kancelaren gjermane Angela Merkel në margjina të samitit të NATO-s në Bruksel.

Baby Boo

Sipas Sara Sanders, sekretare për shtyp e Shtëpisë së Bardhë, Trump gjatë këtij takimi do të përsërisë kritikat në llogari të Merkel.

Restorant Lumare