Tronditen gazetarët e TV Alf (Foto)

Drejtori i ri i TV Alfa Vasko Eftov, u jep afat për të gjithë punonjësit që kanë kontratë me afat të pacaktuar në televizion, për të nënshkruar kontrata të reja me një afat të caktuar kohor prej tre muajsh.
Eftov e justifikon këtë vendim me shfrytëzimin maksimal të kapaciteteve, si dhe përmirësimin e procesit të punës dhe shërbimet mediatike në televizion.
Përndryshe, ai u bë drejtor gjeneral i TV Alfa dhe erdhi në vendin e drejtorit të vjetër Ljubomir Nikolovski para një muaji, televizioi ku edhe emitohet emisioni i tij kontravers “Vo Centar” i cili njihet për qëndrimet antishqiptare. /pacensure