Transportonin me ambulancë cigare kontrabandë, gjykata jep masën e sigurisë për doktorin dhe shoferin


Gjykata e Durrësit ka dhënë masën e sigurisë për shoferin e ambulancës dhe doktorin e Autoritet Portual Durrës, mbi të cilët rëndon akuza e kontrabandës dhe shpërdorimit të detyrës.

Burime nga Gjykata e Durrësit thanë se gjyqtari i çështjes Petraq Curri pasi ka dëgjuar pretendimet e palëve ka vendosur…

Vleftësimin e ligjshëm të arrestimit në flagrance të shtetasit Zamir Cyrbja, i dyshuar për veprën penale “Kontrabanda me mallra për te cilat paguhet akcizë ose me pezullim të plotë apo të pjesshëm nga detyrimet doganore ose të akcizës”‘Ndryshuar me ligjin nr. 135/2015, date 5.12.2015) parashikuar nga neni 172 i Kodit Penal.

Caktimin si masë sigurimi personal me karakter shtrëngues ndaj shtetasit Zamir Çyrbja, “Arrest ne burg” parashikuar nga neni 238 të K. Pr. Penale.

Vlerësimin e ligjshëm të arrestimit në flagrance te shtetasit Artan Dhima, i dyshuar për veprën penale “Kontrabanda me mallra për të cilat paguhet akcize ose me pezullim të plota apo të pjesshëm nga detyrimet doganore ose të akcizës”‘Ndryshuar me ligjin nr. 135/2015, date 5.12.2015) parashikuar nga neni 172 i Kodit Penal.

Caktimin si masë sigurimi personal me karakter shtrëngues ndaj shtetasit Artan Dhima, “Arrest ne shtëpi” parashikuar nga neni 237 të K. Pr. Penale.

Baby Boo