Tr*agjike: Kjo është familja Ahmeti që u shua tr*agjikisht në ak*sidentin në Bullgari (FOTO)


Një aksident në Bullgari u ka marrë jetën 46 personave. Ata po ktheheshin nga një ekskursion në Turqi.
Në mesin e vi*ktimave është dhe një familje prej 4 anëtarësh, prindërit dhe dy fëmijët e tyre binjakë, përcjell Bota sot.
Luan Ahmeti – 2017; Xhihan Ahmeti-1985; Alban Ahmeti-2017; Avni Ahmeti -1985.
Ende nuk dihen shkaqet e aksidentit.