Tra*gjedi në plazhin e madh të Ulqinit, mb*ytet 12 vjeçari nga Prizreni

Një djalë 12-vjeçar nga Prizreni është mbytur të mërkurën më 3 gusht në plazhin e madh në Ulqin, raporton mediumi malazez Vijesti. Ekipi mjekësor i urgjencës kishin tentuar ta shpëtojnë, por pa ndonjë rezultat. Rasti i kishte kaluar Prokurorisë së Lartë të Shtetit në Podgoricë, e cila ka urdhëruar kryerjen e autopsisë së trupit. Autopsia tregoi se 12 vjeçari vdiq nga mbytja.

Baby Boo

Sipas “Vijesti”, djali ka ardhur në plazh me vëllain dhe bashkëshorten e tij, por asnjë nga të cekurit nuk e ka vënë re se ai po mbytej. Ai është nxjerrë në breg nga një turist nga Kosova, i cili ka vërejtur se fëmija në mënyrë të panatyrshme po notonte në ujin e cekët. Para mbërritjes së ambulancës, shpëtimtarët kanë tentuar edhe reanimacionin, por pa sukses.