T’mos i ik ndeshja e Ralit!


Deputetët sot votuan për interpelancën e qeverisë!

Mirëpo në pjesën e fundit të seancës është hetuar nga kamerat e mediumeve se shumë deputet nuk mund t’i rezistonin ndeshjes futbollistike që zhvillohet në mes Real Madridit dhe Juventus!

A nuk është e çuditshme kjo!