Tjetër dasmë në familjen mbretërore, së shpejti një martesë gay


Pas Princ Harry-t dhe Meghan Markle, një tjetër dasmë do të mbahet në datën 12 tetor. Por kësaj radhe do të jetë një dasmë aspak e zakontë, pasi do të zhvillohet dasma e parë gay në familjen mbretërore.

Bëhet fjalë për kushuririn e Mbretëreshës Lord Ivar Mountbatten, i cili është pjesëtar i vetëm nga familja mbretërore që do të martohet me një person të të njëjtit seks. Dasma do të mbahet në fund të verës, ndërsa në ceremoni do të jenë të pranishme edhe ish-bashëshortja me vajzat, pasi kanë marrëdhënie të mira së bashku.