The*ret me thi*kë një kaçanikas, gjendja e tij shëndetësore e rëndë

Një qytetar nga Kaçaniku është goditur me thi*kë nga një person, dhe ka pësuar lë*ndime të rënda. Policia e Kosovës, njofton se i dyshuari është arr*estuar, ndërsa motivet e rastit mbesin ende të panjohura për organet e rendit.

Vik*tima, siç raporton Policia e Kosovës, pas su*lmit të pësuar është dërguar në spital për tretman mjekësor dhe sipas mjekut gjendja e tij është e rëndë. Ngjarja ka ndodhur në komunën e Kaçanikut. Me vendim të prokurorit i dyshuari pas intervistës është dërguar në mbajte. Njësitë policore kanë dal në vend ngjarje dhe rasti po vazhdon të hetohet.

Baby Boo