Teuta Arifi: Tetova po vaksinohet! (FOTO)

Kryetarja e Tetovës Teuta Arifi nëpërmjet një publikimi në facebook ka informuar për procesin e vaksinimit masiv që sot filloi në Tetovë.

Postimi i Teuta Arifit:
Tetova po vaksinohet!
Filloi vaksinimi i banorëve të rajonit të Tetovës dhe Pollogut në sallën e shkollës së mesme të mjekësisë.
Gjithçka shkon sipas planit dhe dinamikës së paraparë.
Një falënderim i madh për mjekët, personelin shëndetësor, studentët e mjekësisë, policinë dhe armatën për përkushtimin dhe punën e palodhshme!

Apeloj që të gjithë pa përjashtim të paraqitemi për vaksinim, që të mundemi sa më shpejtë t’i kthehemi normalitetit dhe ta mposhtim këtë pandeminë e #covdi19!
Paraqitu edhe Ti: www.vakcinacija.mk
#vaksinohu

https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/posts/5813203905387114

Baby Boo