Tetovë, vjedhje në një objekt fetar


Më datë 9 maj, personi me iniciale Ç.E. nga fshati Kopanicë- Tetovë, ka paraqitur se diku mesë datës 8-të dhe 9-të maj, nga persona deri më tani të panjohur, kanë kryer vjedhje të rëndë në kishën “Shën Nikola”, të këtij fshati, transmeton Flaka

Deri sa nuk kanë mundur me forcë të hapin derën e hyrjes, kan hapur kasën metalike, e cila ka qenë e vendosur afër derës, dhe kanë vjedhur 1000 denarë në apoena të ndryshëm, dhe pastaj me gurrë e kanë thyer xhamin në anën lindore të kishës, kanë hyrë brena, ku nga kaca e hapur kanë marë 1500denarë.

Më paratë e vjedhura, nëpërmjet të xhamit të thyer, e kanë lëshuar kishën pa mos u vërejtur nga askush, dhe janë larguar nga vendi i ngjarjes.

Pasë kryerjes së hetimeve, meren të gjitha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e plotë të rastit dhe zbulimin e kryersve të veprës. Flaka

Baby Boo